Este situata in Sinaia, avand in partea de est culmea impadurita a Baiului, in vest padure de fag si rasionoase, in partea de sud valea Prahovei iar in nod vest se poate observa Crucea de pe Caraiman si releul de la Costila.

Pensiunea dispune la etaj de 10 camere, 6 dintre ele avand pat matrimonial iar 4 paturi single twin. La mansarda se afla un apartament si 3 camere si pat matrimonial. La parterul pensiunii va puteti relaxa in sala cu biliard si in livingul spatios cu o capacitate de 25 de persoane.

La demisol exista o sala de conferinta cu o capacitate de 30 de locuri care are in dotare videoproiector, o sala de mese de 30 de locuri, sauna umeda si jacuzzi.

Camerele au in dotare LCD, minibar, grup sanitar propriu.

De asemenea pensiunea a amenajat un loc de joaca pentru cei mici, o terasa, spatiu pentru barbeque si doua foisoare. Unitatea va ofera si parcare, supravegheata video.

Este locatia ideala pentru cei care isi doresc cazare departe de agitatia orasului. Distanta pana in centrul statiunii este destul de mare, dar nu este un impediment pentru ca cei cazati aici sa se simta perfect pe parcursul sederii lor.

Pentru detalii si rezervari: www.casa-stefan.ro