In apropierea Castelului Peles se afla complexul de vile Lucia. Este una dintre locatiile ideale pentru a va petrece concediul sau weekendul. Aici veti avea parte de intimidate si de relaxare.

Complexul dispune de trei vile Dona, Draga si Domina.

Vila Dona

Este o vila frumoasa care imbina perfect stilul montan cu cel citadin. Materialele din care este construita sunt lemnul si piatra specific zonei muntoase. Mobilierul din interior este aparte fiind de culoare alba.

Vila dispune de un foisor frumos amenajat. Vila Dona are in structura sa 3 camere si un apartament cu 2 camere. Fiecare dintre acesatea sunt dotate cu DVD, LCD, internet wireless si telefon.

Vila Dona ofera si alte servicii: mic dejun, organizari evenimente, parcare pazita.
Vila Draga

Este construita din lemn si piatra si dispune de un semineu frumos care va introduce in atmosfera muntelui. De la ferestrele vilei se poate admira magnificul peisaj muntos.Vila Draga ofera cazare in 6 camere, dotate cu internet, telefon, wireless.

Vila Draga ofera si alte servicii: mic dejun, organizari evenimente, parcare pazita.

Vila Domina

Are un design aparte cu lumini si texture suave. Designul vilei a fost creat de stilista Venera Arapu, veti fi uimiti de ce poate aceasta unitate de cazare sa va ofere.

Vila Domina ofera cazare intr-un apartament cu trei camere, alte 4 camere si un salon.

Vila Domina ofera si alte servicii: mic dejun, organizari evenimente, parcare pazita.

Pentru detalii si rezervari accesati siteu-ulwww.vile-lucia.ro