Daca ajungeti in Sinaia si va feriti de agitatia cotidiana, doriti sa va relaxati si sa incercati ceva nou trebuie sa treceti pragul restaurantului “Cutitu d’argint“.

Intr-o ambianta rustica, pe drumul catre Castelul Peles, in mijlocul padurii, in aer curat care va sporeste apetitul de mancare, veti putea incerca o varietate de meniuri haiducesti. Atmosfera de poveste a acestui restaurant si mottu-ul restaurantului “ La un pret mic, mananci cat doresti si ce doresti”, au facut ca cei mai multi dintre clienti sa revina in restaurant de cate ori s-au aflat in Sinaia.

Cum decurge totul? Clientii achita un pret fix si isi pot rasfata gusturile cu o multime de preparete haiducesti: coaste de porc, muschi de vita, antricot de vita, carnaciori, aripioare de pui, etc. Mancarea este preparata in fata oaspetilor, acestia putand observa profesionalismul bucatarilor.

Cutitu d’argint este locul ideal pentru a lua masa intr-o atmosfera aparte si desigur delicioasele preparate culinare va vor rasfata gusturile.

Pentru mai multe detalii accesati: www.cutituldeargint.ro.