Restaurantul Taverna Sarbului este renumit in intreaga tara avand locatii deschise in Bucuresti, Brasov, Constanta, Drobeta Turnul Severin. Toata lumea cunoaste acest restaurant dar deasemnenea se stie ca mancarea pentru sarbi este o incantare sufleteasca.

Restaurantul organizeaza si evenimente: zile de nastere, botezuri care au un adevarat succes datorita delicioaselor preparate culinare.

Restaurantul din Sinaia este situat pe drumul ce duce spre Cota 1400, intr-o zona linistita, plina de vegetatie, mai exact pe Calea Codrului. Cu o capacitate de 250 de locuri, o crama de 150 de locuri si o terasa frumoasa de 150 de locuri, Taverna Sibiului isi asteapta oaspetii pentru a-i incanta. Restaurantul mai dispune de o afumatoare, o macelarie si o parcare de 100 de locuri.

Veti fi uimiti de gustul mancarii si de amabilitatea personalului. Serile de marti sunt pentru cei romantici, iar desertul si vinul sunt oferite de restaurant pentru toti cei prezenti.

Retetele bucatarilor sunt speciale, pregatite dupa retete cunoscute doar de ei iar carnea este preparata pe gratar cu carbuni.

Cei care isi serbeaza ziua aici primesc tortul aniversar si sampania din partea casei.

Adresa: Calea Codrului nr 39 C

Pentru mai multe detalii accesati site-ul: www.tavernasarbului.ro