Vila Casa Iris este o alegere ideala pentru toti cei care isi doresc cazare la cele mai inalte standarde.  Facilitatile oferita de pensiune vor reusi sa va creeze vacanta perfecta la munte.

Vila are in structura sa 13 camere duble, o camera matrimoniala, 2 senior suites si 4 junior suites. Fiecare dintre aceste spatii de cazare au in dotare televizor LCD, telefon si internet wireless.

Pe langa spatiile de cazare pensiunea mai dispune de un restaurant cu specific traditional romanesc dar si international. Mancarea este proaspata si delicioasa. Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri.

Pentru cei care ajung in Sinaia in interes de serviciu, Vila Casa Iris ofera o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, ideala pentru intalniri de afaceri. Sala dispune de sistem de sonorizare surround, videorecorder, dvd player, videoproiector, ecran de proiectie.

Pentru cei care isi doresc sa isi anime concediul pensiunea are un club amenajat pentru distractii, care dispune de sala de billiard, televizor LCD si alte jocuri.

Pentru cei care vor sa se relaxeze, o zi la spa este cea mai potrivita alegere. Puteti opta pentru sauna, masaj sau jacuzzi.

Si pentru ca totul sa fie perfect, pensiunea dispune si de o parcare supravegheata cu camere video, astfel nu veti avea grija masinii pe perioada sederii la pensiune.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul pensiunii: www.casa-iris.ro